Ons kantoor is gevestigd in Nederland te Amsterdam met vertegenwoordiging in Duitsland* .

Tele-Design International / TDI - Agency Holland, opgericht in 1989, bemiddelt  in en vertegenwoordigt opvoeringsrechten voor het professionele theater in Nederland,              België (Nederlandstalig), Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Naast het bemiddelen en incasseren van binnen- en buitenlandse opvoeringsrechten vertegenwoordigen wij ook schrijvers en regisseurs voor Theater, Televisie en Film.

Tevens is ons kantoor één van de weinige kantoren die ook, door onze internationale netwerken met buitenlandse theaterproducenten en gezelschappen bemiddelt, of zelfs de voorstellingsrechten vertegenwoordigt voor niet nederlandstalige tourproducties die met hun productie door Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Ierland, Schotland en Engeland willen toeren.
Hiervoor hebben wij afspraken gemaakt met onze Arena partner NEC Group International / MemoryHaus in Birmingham UK.

* In Duitsland (Keulen) hebben wij o.a. een samenwerking met Hartmann & Stauffacher GmbH.

 

Wenst u nadere informatie klik op contact en/ of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw verzoek aan ons. Wij zullen dan uw vraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.